Vesi-ilmalämpöpumput Lappeenrannan seudulla

Myymme, asennamme ja huollamme vesi-ilmalämpöpumput Lappeenrannan seudulla, muualla Etelä-Karjalassa ja esimerkiksi Kymenlaakson alueella. Ratkaisujemme avulla sekä lämmität että viilennät tilan kuin tilan ekologisesti ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä!

Laadukkaat vesi-ilmalämpöpumput asennuksineen ja huoltoineen

Putkiahti tarjoaa sinulle laadukkaat vesi-ilmalämpöpumput asennuksineen ja huoltoineen. Kokeneet asentajamme palvelevat Lappeenrannan, Imatran, muun Etelä-Karjalan alueella ja esimerkiksi Kymenlaakson alueella. Tarvittaessa palvelemme myös muualla Suomessa. Ota yhteyttä, etsitpä sitten sopivaa ratkaisua kotiin, vapaa-ajanasunnolle tai yrityksesi toimitiloihin!

Lämmitä tai viilennä kustannustehokkaasti

Vesi-ilmalämpöpumpuilla lämmität ja viilennät sisätiloja tarpeidesi ja vuodenaikojen mukaan. Ratkaisuja löytyy niin asuntoihin, toimistoihin, vapaa-ajanasuntoihin kuin muihinkin tiloihin. Vesi-ilmalämpöpumpulla parannat asumismukavuutta tai työskentelyolosuhteita talven pakkasilla ja kesähelteillä. Miellyttävän lämpötilan lisäksi saat parempaa sisäilmaa ja säästät energiaa.

Myymämme vesi-ilmalämpöpumput sopivat erinomaisesti Suomen sääolosuhteisiin, jossa kovat pakkaset ja kesähelteet seuraavat toisiaan. Pumput toimivat erinomaisesti kaikissa ulkolämpötiloissa. Talvella saat kaipaamaasi lämpöä ja kesällä helpottavaa viilennystä.

 

Saat meiltä ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput laadustaan tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten NIBEltä, Panasonicilta, Mitsubishiltä, Hitachilta ja Daikinilta. Esimerkiksi ruotsalaisen NIBEn vesi-ilmalämpöpumput on suunniteltu juuri Pohjoismaiden olosuhteita silmällä pitäen. Valmistajan laitteisiin kuuluu NIBETURVA, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huollot ja korjaukset saman katon alta

Tarjoamme sinulle vesi-ilmalämpöpumput helppona avaimet käteen -ratkaisuna, eli kartoitamme tarpeesi, myymme sinulle ilmalämpöpumpun edustamaltamme merkiltä ja hoidamme laitteen asennuksen sähkötöineen. Palveluihimme kuuluvat myös määräaikaishuollot ja vikakorjaukset kaikille merkeille ja malleille.

Haluatko kululla lisää vesi-ilmalämpöpupuista tai kysyä esimerkiksi huolloista. Osaavat asentajamme vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!