Maalämpöpumput Lappeenrannan seudulla

Myymme ja asennamme maalämpöpumput yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille Lappeenrannan seudulla ja Etelä-Karjalassa. Tarvittaessa palvelemme muuallakin Suomessa! Saat meiltä myös jatkossa tarvitsemasi maalämpöpumppujen huollot osaavin ottein.

Ota yhteyttä!

Maalämpöpumppujen myynti ja asennus asiantuntemuksella

Putkiahti tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen ratkaisun lämpöpumpun hankintaan. Saat meiltä sekä sopivan lämpöpumpun että sen asennuksen ja huollot vaivattomasti yhden ja saman katon alta. Pätevät asentajamme ovat valmiina palvelemaan asiakkaita Lappeenrannan, Imatran ja muun Etelä-Karjalan alueella. Toiminta-alueemme kattaa myös Kotkan, Kouvolan, muun Kymenlaakson. Kysy mahdollisuuksistamme auttaa myös muualla Suomessa!

 

Lämpöpumpun asennus on luvanvaraista toimintaa ja asennuksen saa suorittaa vain Tukesin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) hyväksymä asennusliike. Yrityksemme asentajilla on valtioneuvoston asetuksen mukainen, Tukesin myöntämä pätevyys lämpöpumppujen asennuksiin.

Laadukkaat maalämpöpumput

Ennen sopivan maalämpöpumpun valintaa asentajamme käyvät kanssasi eri vaihtoehdot tarkasti läpi. Näin varmistamme, että saat juuri sinun tarpeitasi palvelevan ratkaisun. Edustamme NIBEn ja Gebwellin laadukkaita laitteita.

 

Ruotsalainen NIBE-maalämpöpumppu kerää tehokkaasti auringon energiaa kalliosta, maasta tai vesistöstä ympäri vuoden. Saat pumpun joko lämpimän käyttöveden lämmitykseen tarkoitetulla integroidulla varaajalla tai ilman. Myös ilman varaajaa toimitettavissa maalämpöpumpuissa on valmiina lämpimän käyttöveden lämmitystoiminto.

 

Kotimaisen Gebwellin valikoimasta löytyvät sopivat maalämpöpumput niin omakotitalojen kuin suurtenkin kiinteistöjen tarpeisiin. Saat kustannustehokasta ja luotettavaa lämmitystä vaativiinkin kohteisiin.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja toiveistasi. Tutustu myös vesi-ilmalämpöpumppuihimme.

Katso yhteystietomme täältä

Avustusta öljylämmityksestä luopumiseen

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja korvaamiseen muilla, uusiutuvia energianlähteitä hyödyntävillä lämmitysmuodoilla. Avustusta voidaan myöntää hankkeille, joiden kustannukset ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen. Avustuksen määrä on 4 000 euroa, kun öljylämmityksestä siirrytään kaukolämpöön, maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun.